Graveren

Traditioneel of met geavanceerde laser

Geniet van de mooiste fournituren gepersonaliseerd met een eigen tekst of logo. Graveren kan op vele materialen worden toegepast.

Graveren
Stansen
stansen

Versier een knoop of ritssluiting

Laat een naamlogo of beeldmerk letterlijk eruit springen.
Door middel van stans techniek wordt een beeld in het betreffende materiaal gestanst (geslagen). Hierdoor ontstaat een reliëf.

LASERSNIJDEN

Het overbodige snij je gewoon weg

Lasersnijden kan op verschillende materialen worden toegepast. Door de verfijning van het laserapparaat kunnen afbeeldingen nauwkeurig uit het materiaal worden gesneden.

Ponsen
Gieten
gieten

Laat je niet beperken in vorm & afmeting

Voor het gieten van bijvoorbeeld een bepaalde ritssluiting hanger of knoop. Wordt eerst een mal gemaakt, deze wordt met koper, staal, ijzer, goud of zilver gevuld. Vervolgens blijft het betreffende eindresultaat over. Deze techniek wordt veelal gebruikt voor vormen die afwijken van het standaard. Een volledig logo kan gegoten worden in de vorm van een ritssluiting hanger en of knoop.

EMAILLEREN

Een extra versiering op een versiering

Emailleren is een extra versiering op een gestanst of gegoten ritssluiting hanger en of knoop. Het emaille kun je elke gewenste kleur geven. Het emaille materiaal wordt op het gekozen voorwerp aangebracht met een spatel of penseel. Daarna wordt het emaille op het voorwerp ingebrand bij een temperatuur die, afhankelijk van de gebruikte emaille soort, kan variëren tussen 680-885°C.

emailleren

Locatie

Straat: Van Helmontstraat 17
Postcode: 3029 AA
Plaats: Rotterdam
Land: Nederland

Contact

Email: info@premiummerchandise.nl
Tel: +31 (0)10 307 59 42
KVK: 24325103
BTW: NL00 157 0543 B 26

Handige links

© 2024 Premium Merchandise